Deschiderea Showroom-ului ECOFLOOR (20.10.2017)

Compania ECOFLOOR a fost fondată de principalii jucători de pe piața pardoselilor din Moldova. Apariția ei se datorează unei respectări minuțioase a responsabilității față de mediu și a conștientizării sociale.

Începând cu anul 2006, de când sunt prezenți pe piața Moldovei, întotdeauna au ținut cont de opiniile clienților. De aceia deschiderea noului centru comercial ECOFLOOR în anul 2017 este un moment crucial pentru dezvoltarea standardelor ecologice în domeniul pardoselilor la noi în țară, dar și pentru delimitarea unui grup separat de mărfuri, produse prin ecotehnologie cu utilizarea componentelor predominant naturale. Vă prezentă cei mai importanți producători din Europa, care au mizat pe produsele ecologice și au creat o categorie separată în gama generală de produse, astfel oferindu-le cumpărătorilor posibilitatea de a alege.

În depozitele Companiei puteți găsi o gamă largă de produse. Iar pentru a aprecia pe deplin calitatea diferitor tipuri de pardoseală, sunteți bineveniți în showroom-ul, situat la adresa: mun. Chișinău, str. Decebal, 6/1 sau pe site, care a fost creeat de echipa - www.ecofloor.md.

Toate Articolele
16.11.2021
Cu noi sunt deja mai mult de 500 de producători și distribuitori, produse pentru a crea interioare moderne și elegante, case și spații comerciale.
03.06.2021
Oferta speciala! Pardoseli în rate, fără dobândă și taxe ascunse!
20.08.2018
Ce poate fi mai frumos, decât să primești cadouri? Posibil, doar să le oferi! Oferiți cadou persoanelor dragi un certificat - vor fi foarte încântați să-și aleagă noua acoperire pentru pardoseli!
25.09.2021
Всемирно известный бренд IVC (Бельгия) представил на суд общественности совершенно новое напольное покрытие IVC MOODS.