Suntem unici importatori si distribuitori in Moldova ai mochetei modulare (dale) produsa in Olanda si Belgia dupa o tehnologie unica, de ultima ora, ce permite folosirea  celor mai moderne materiale la amenajarea pardoselilor.

Importam regulat game noi de modele si distribuim in toata Moldova. Puteti alege mereu modele noi si sa combinati culorile moderne in cate moduri doriti.

Mocheta modulara (dale) patrata este ultima metoda de amenajare a pardoselilor intr-un mod rapid, elegant si modern.

Firma noastra va sta la dispozitie cu cea mai larga gama de modele si culori la calitate exceptionala. Materialele moderne folosite la fabricarea mochetei modulare o fac sa fie unica prin calitatile sale deosebite. Fabricata pe o textura de bitum, mocheta modulara lupta eficient impotriva igrasiei si a umezelii. Nu retine apa si nu putrezeste. Este antistatica, antialergica si rezistenta la foc, deci nu intretine focul accidental.

Se asaza perfect pe orice pardoseala si are aderenta perfecta pe orice material, indiferent daca vorbim de beton, gresie sau dusumea ori parchet.

Preturi ieftine la amenajarile cu mocheta obtineti numai prin firma noastra, fiind unici importatori in Moldova ai mochetei modulare produsa in Olanda la standarde de calitate ridicate dupa o tehnologie unica in Europa.

Garanție și retur.

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.

     
  • 1
  •      
  • 2
  •      
  • 3
  •    
dasdssds