Podelele de vinil sau PVC sunt un tip de podele ce constau din cinci straturi – stratul inferior, compact, ce oferă putere în plus produsului, un strat de spumă care asigură izolarea acustică şi termică, un strat compact care nu permite schimbarea dimensiunilor şi aspectului podelei, stratul superior de spumă care acordă extra elasticitate şi un strat de protecţie, transparent, ce oferă protecţie adiţională la uzură şi măreşte existenţa de până la 7 ori. Combinaţiile de culori şi tipare, diferitele dimensiuni şi forma ale plăcilor, aspectul de piatră, lemn, lucios, mat. Acest tip de podele se va potrivi gusturilor şi stilului fiecăruia.

Avantajele vinilului sunt că este potrivit pentru instalare în orice cameră din casa dumneavoastră. Podelele de vinil sunt disponibile într-o gamă largă de culori şi modele, extrem de confortabile la mers şi oferă un sentiment de căldură sub picioare, sunt foarte rezistente şi economice.

Garanție și retur.

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.

     
  • 1
  •      
  • 2
  •    
dasdssds