Termenul linoleum este materialul polimeric de tip rulou folosit pentru acoperirea pardoselii. Dezvoltarea tehnologiei de producere a linoleumului a dus la conceperea mai multor tipuri: natural, alchidic, reline, linoleum colocheyl și linoleum PVC.
Acoperirile omogene -  acoperiri uniforme pe toată grosimea, dură și densă. Desenul este impregnat pe toată grosimea acoperirii, din acest motiv, chiar dacă materialul se va uza, aspectul fizic va rămâne neschimbat. Desenul acoperirii omogene depinde de tehnologia de producere, el poate fi direcțional (de-a lungul pânzei) sau non-direcțional (haotic). Murdăria este mai puțin vizibilă pe acoperirile cu desen haotic.    
Acoperiri eterogene - sunt pardoseli PVC multistrat. Acest tip de acoperire are trei componente: o bază de spumă, stratul decorativ și stratul de lucru. În calitate de strat de lucru funcționează poliuretanul. Grosimea stratului superior din poliuretan este de 0,8 - 1,6 mm. Anume grosimea acestuia asigură durabilitatea materialului.

Garanție și retur.

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.

     
  • 1
  •      
  • 2
  •    
dasdssds