Parchet triplu stratificat pentru amenajari interioare cu stil!

Gama de parchet triplustratificat este tot mai intalnita in ultima perioada datorita caracteristicilor sale inovative. Calitatea pardoselii este data de grosimea parchetuluistratificatcare este cuprinsa intre 10 si 14 mm si de rezistenta la trafic, care se stabileste in functie de destinatie Parchetul stratificat de 14 mm se adapteaza multor stiluri de amenajari interioare, fie modern sau clasic. Poti cumpara parchet triplu stratificat in culori precum alb, gri, bej, maro, crem cu finisaj uleiat, baituit, lacuit, cu sau fara bizot, parchet cu sau fara tesitura, tip dusumea sau  cu 3 lamele. Producatorii de parchet BerryAlloc si Boen vin in intampinarea dumneavoastra pentru a va ajuta in crearea unei pardoseli unice.
*Garanția nu acoperă scârțâielile sau alte modificări/deformări ale pardoselii laminate sau ale parchetului cauzate de condițiile de temperatură și umiditate ale pardoselii.

Parchet BerryAlloc

Parchet EcoFloor

Garanție și retur.

HOTĂRÎRE Nr. 1465 din 08.12.2003 cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie.

dasdssds