bd. Decebal, 6/1 | Sf. Nadejda Russo, 17 | șos. Muncești, 137

Servicii de consultare

Personalul nostru calificat vă va sfătui în mod competent referitor la alegerea unei acoperiri pentru perete sau pardosea.

1
Îți vor răspunde la întrebări

Angajații departamentului de vânzări, care posedă cunoștințele necesare și o vastă experiență, perfecționînduși constant acbilitățile, vă vor răsunde la întrebările  legate de alegerea acoperirii, proprietățile speciale ale acesteea și domeniile de aplicare ale unui sau altui anumit material.

2
Îți vor ajuta la calcularea optimă

Îți  vor ajuta la realizarea unui calcul optim al cantității materialelor necesare, și în caz de necesitate, vă pot recomanda materiale augziliare pentru instalare.

3
Experții în domeniu monitorizează lucrările

Specialiștii companiei supraveghează complet lucrările pe toată durata montărilor.

Contactează-ne
mun.Chisinau,
bd. Decebal, 6/1
Sf. Nadejda Russo, 17
șos. Muncești 137
079-779-060 079-770-095 079-770-038 079-770-039
Trimiteți o cerere

Avantajele noastre

1
15 ANI DE EXPERIENȚA
2
LIDER PE PIAȚĂ
3
PRODUCĂTORI EUROPENI
4
GARANȚE

Întrebări frecvente

Compania are servicii de instalare?

Pentru o perioadă îndelungată de exploatare, cel mai important aspect este montarea profesionistă.

Compania deține licență pentru efectuarea lucrărilor de construcție ce țin nu doar de montarea pardoselilor, dar și de pregătirea spațiului destinat instalării.

În obligațiunile specialiștilor noștri intră următoarele lucrări:

 • Pregătirea designului/proiectului;
 • Calcularea cantității materialelor necesare, care permite minimizarea pierderilor;
 • Alegerea produselor chimice de curățare și îngrijire a pardoselilor;
 • Pregătirea bazei pentru diverse tipuri de materiale;
 • Lucrări de reparare a suprafețelor existente pe care urmează a fi efectuată instalarea;
 • Analiza riscurilor, în cazul încăperilor cu un nivel înalt de umiditate (lucrări pentru reducerea excesului de umiditate);
 • Instalarea pardoselii;
 • Instalarea acoperirilor pentru pereți;
 • Instalarea materialelor pentru scări;
 • Instalarea acoperirilor pe suprafețe verticale;
 • Realizarea logotipului sau desenului, indiferent de complexitate sau materialul din care este produsă acoperirea.
Care este garantia?

Сondițiile de garanție sunt reglementate prin regulile individuale ale fabricilor producătoare. Condițiile depind de destinația, întreținerea, instalarea produsului, condițiile tehnice și, totodată, se ține cont de anumite aspecte specifice, care nu sunt acoperite de garanție.

Vinil sau laminat?

Mulți dintre clienții noștri sunt confuzi. Atunci când încep lucrările de reparație le apar zeci de întrebări, de ex. : ce acoperire pentru pardosea e mai bună: laminat sau PVC (vinil)?

Vom începe cu faptul că este cu adevărat benefic să fie făcute asemenea comparații și întrebări. De exemplu, ce acoperire este mai bună pentru zonele comerciale, PVC sau laminat? Sau ce soluție va fi mai eficientă pentru casă? Răspunsul la aceste întrebări le veți afla doar după ce veți analiza produsele, conceptul lor și sfaturile vânzătorilor specializați pe aceste tipuri de pardoseli. Al doilea component important este să stabiliți așteptările pe care le aveți de la produs: rezistența la uzură, la umiditate, elasticitatea, stabilitatea, rezistența la aciditate, confortul sporit, izolare fonică, componentele naturale, preț mic, exclusivitatea produsului, ușurința la instalare, modul de îngrijire.

Ultimele tehnologii inovative, aplicate pe PVC și laminat, au reușit să asigure fiecare produs cu proprietățile enumerate mai sus.

Compania noastră poate prezenta cu mândrie clienților noștri din Republica Moldova, pardoseli din PVC și laminat - pentru afaceri și locuință, care corespund celor mai înalte standarde de calitate din întreaga lume.

Care este tehnologia de montare?

Tehnologia de instalare a pardoselii depinde de tipul de acoperire.
De exemplu, parchetul laminat este așezat plutind pe un substrat, vinilul este așezat pe o bază plată și solidă folosind un adeziv special. Angajații departamentului de vânzări, care au cunoștințele necesare și o experiență vastă, vor ajuta la alegerea acoperirii și vor vorbi despre tehnologia de pozare.

Care este diferența dintre acoperirea omogenă și cea eterogenă?

Acoperirile omogene - acoperiri uniforme pe toată grosimea, dură și densă. Desenul este impregnat pe toată grosimea acoperirii, din acest motiv, chiar dacă materialul se va uza, aspectul fizic va rămâne neschimbat. Desenul acoperirii omogene depinde de tehnologia de producere, el poate fi direcțional (de-a lungul pânzei) sau non-direcțional (haotic). Murdăria este mai puțin vizibilă pe acoperirile cu desen haotic.
Acoperiri eterogene - sunt pardoseli PVC multistrat. Acest tip de acoperire are trei componente: o bază de spumă, stratul decorativ și stratul de lucru. În calitate de strat de lucru funcționează poliuretanul. Grosimea stratului superior din poliuretan este de 0,8 - 1,6 mm. Anume grosimea acestuia asigură durabilitatea materialului.

Noi în telegram

Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.

Viber
Noi în Viber
Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.
WhatsApp
Noi în Whatsapp
Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.