bd. Decebal, 6/1 | Sf. Nadejda Russo, 17 | șos. Muncești, 137

Regulamentul

Acest site nu oferă posibilitatea de a plăti prin intermediul site-ului cu carduri bancare. Transportul mărfurilor este posibil după alegerea finală (evaluarea calitativă vizuală) a mărfurilor de către client la centrul comercial ECOFLOOR și semnarea actelor de transport relevante.

REGULAMENTUL PRIVIND COMERȚUL ÎN CADRUL MAGAZINELOR (citesc)

Achitarea:

- Achitarea în numerar.

Achitarea se efectuează în numerar la centrul comercial ECOFLOOR, situat la: Chișinău, b-ul. Decebal, 6/1. Achitarea este acceptată în lei moldovenești, în conformitate cu prețul indicat pe site sau în centrul comercial.

- formă de achitare prin transfer bancar.

Forma de plată non-numerar se efectuează prin transfer bancar sau prin transfer de card prin terminalul bancar.

Pentru a plăti bunurile prin transfer bancar de către persoane juridice după concretizarea produsului ales,si cantitatea ,este emis un cont spre plata. E-mail-ul pentru transmiterea rechizitelor juridice: office@ecofloor.md , vladimir@ecofloor.md

Transport:

Livrarea mărfurilor se efectuează în limitele mun.Chisinau de către serviciul de livrare și se calculează din cantitatea mărfurilor comandate. Livrarea se efectuiaza după confirmarea și plata produselor selectate în centrul comercial ECOFLOOR.

Politica de confidențialitate:

În conformitate cu Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal, site-ul ecofloor.md este obligat să utilizeze datele personale pe care le furnizați despre dvs., numai cu respectarea nivelului necesar de securitate și numai în scopurile specificate.

Condiții de retur:

Potrivit decretului, in legislatia Republicii Moldova cumparatorul are dreptul de a returna sau de a înlocui bunurile intr-un anumit interval de timp, daca acest lucru nu apare in anexa nr. 2 la Hotararea Guvernului nr. 1465 din 8 decembrie 2003, scriind o declaratie motivata pentru directorul centrului comercial ECOFLOOR.

În caz că aveți întrebări, managerii noștri sunt întotdeauna gata să răspundă. Contactați-ne, în orice mod convenabil pentru dvs.

 

Noi în telegram

Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.

Viber
Noi în Viber
Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.
WhatsApp
Noi în Whatsapp
Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.