bd. Decebal, 6/1 | Sf. Nadejda Russo, 17 | șos. Muncești, 137

Despre noi

Елена Брязгунова
Елена Брязгунова
CEO Eco Floor

Misiunea noastră

Compania ECOFLOOR a fost fondată de principalii jucători de pe piața pardoselilor din Moldova. Apariția ei se datorează unei respectări minuțioase a responsabilității față de mediu și a conștientizării sociale.

Începând cu anul 2006, de când sunt prezenți pe piața Moldovei, întotdeauna au ținut cont de opiniile clienților. De aceia deschiderea noului centru comercial ECOFLOOR în anul 2017 este un moment crucial pentru dezvoltarea standardelor ecologice în domeniul pardoselilor la noi în țară, dar și pentru delimitarea unui grup separat de mărfuri, produse prin ecotehnologie cu utilizarea componentelor predominant naturale.

Vă prezentă cei mai importanți producători din Europa, care au mizat pe produsele ecologice și au creat o categorie separată în gama generală de produse, astfel oferindu-le cumpărătorilor posibilitatea de a alege: GERFLOR (Franța, Germania); IVC GROUP (Belgia SUA); MODULEO (Belgia); BERRY ALLOC (Belgia, Norvegia); СONDOR Carpets (Belgia); LENTEX (Polonia); BALTERIO (Belgia); DR. SCHUTZ (Germania); STAUF (Germania); EKO HALI (Turcia); LOUISE DE POORTERE (Belgia), CERESIT (Germania).

Prezentare despre companie EcoFloor (Link)

Ce sunt pardoselile ecologice?

Aceste produse pentru acoperirea podelelor și pereților, care nu prezintă pericol pentru sănătatea consumatorului, au următoarele caracteristici:

Ce pardoseli ecologice sunt oferite de producători?

Showroom-urile noastre

În depozitele Companiei puteți găsi o gamă largă de produse. Iar pentru a aprecia pe deplin calitatea diferitor tipuri de pardoseală, sunteți bineveniți în showroom-ul, situat la adresa: mun.Chișinău, b.Decebal, 6/1 / str.Nadejda Russo, 17 (DecorPark) sau pe site, care a fost creeat de echipa - www.ecofloor.md.

REGULAMENTUL PRIVIND COMERȚUL ÎN CADRUL MAGAZINELOR (citesc)

Noi în telegram

Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.

Viber
Noi în Viber
Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.
WhatsApp
Noi în Whatsapp
Acum puteți obține sfaturi oriunde v-ați afla.